Wat kun je nog zeggen, in een tijd waarin miljoenen mensen overal ter wereld worden geconfronteerd met een angstaanjagend virus? Waarin het ene na het andere land op lock down gaat, en niets meer is zoals het was? Waarin we geconfronteerd worden met onzekerheden over álles en we massaal worden gedwongen om te survivallen?

De wereld is in shock.

2020, het jaar van de mooie ronde getallen. Een jaar dat 40 jaar geleden een futuristische bijklank had. Waar Hollywood zich creatief op kon uitleven en fantasieën op werden losgelaten. Maar als we dan mondiaal écht in een filmscenario zijn beland, is alles ineens anders.

En toch… ontstaan er ook lichtpuntjes. Hulp wordt aangeboden uit alle hoeken en gaten. We gaan weer zien waar het in ‘t leven écht om draait: liefde. We worden gedwongen om te resetten.

Rethink your future.

En toen was alles anders… Maar alles móet ook anders. Gebruik deze tijd om je leven, business en je totale ‘zijn’ te overdenken. Laat je creativiteit weer stromen. Laat alles los zoals het was, en maak een nieuwe start. Een nieuwe toekomst wacht op ons.