Het is een belangrijk moment in de tijdgeest waar we nu staan.

Wij, de wereld: alles is volop in transitie. We leven in een disruptieve wereld. Technologische veranderingen volgen elkaar in een steeds hoger tempo op. Tegelijkertijd zijn ook wij volop in beweging. De volgende generatie wordt zomaar 100 jaar. Je relatie, huis of carrière: niets lijkt meer voor een lifetime te zijn. Wat betekenen deze maatschappelijke ontwikkelingen voor jouw business? Hoe zorg je ervoor dat je klaar bent voor de toekomst? In deze chaos van mogelijkheden schep ik, ondernemer en trendwatcher Natascha Klootsema, helderheid met inspirerende trendsessies, pakkende presentaties en workshops. Heb je ZIN om eens aan het denken gezet te worden? Kun je wel een verfrissende boost gebruiken? Neem contact met me op, en we bespreken samen de mogelijkheden die ik je kan bieden.

CREATIEF DIER

Een ondernemer pur sang. Enthousiast en inspirerend, reislustig en vernieuwend. Dat ben ik – Natascha Klootsema. Vanuit de professie van freelance journalist en bladenmaker richtte ik in 2007 het innovatieve en succesvolle webshopconcept Flavourites op.

TRENDWATCHING

Dankzij mijn scherpe neus voor trends, innovaties en een gezonde dosis nieuwsgierigheid volgde ik in 2016/2017 de Rozenbrood Trendacademy in Amsterdam. Met specialisaties op het gebied van entrepreneurship, retail en e-commerce help ik jou en je business graag verder op weg naar de toekomst.

NIEUWSGIERIG?

Ik ook! Bel of mail mij via 06-53862036 of info@zintrendstudio.nl.

Creatief
Nieuwsgierig
Inspirerend