Get ready for GenZ!

OK, Boomer. Die kennen we. Millennials en GenZ'ers ontdekten massaal deze uitdrukking en gebruiken 'm nu naar hartelust richting starre, conservatieve babyboomers. ‘Sure, ’t is goed met je’, willen ze ermee zeggen. Maar weet je ook wat GenZ'ers bedoelen als ze het hebben over Fr, fit, clout of And I oop? Nee? Tijd om in de belevingswereld van GenZ'ers te duiken. Een creatieve, bewuste, ondernemende generatie. Geboren tussen 1995-2010 - wat betekent dat ze nu zo'n beetje de arbeidsmarkt opkomen.

Hoe benader je deze zoomers, zoals ze ook wel genoemd worden? Want dat deze digitale generatie écht anders is dan hun voorganger - de millennials - laat ik graag zien in een trendpresentatie, trendrapport of workshop. Laat je inspireren door deze diverse, ongrijpbare en ongelooflijk boeiende generatie die onze wereld wil verbeteren.

TRENDPRESENTATIE

Maak in 30-45 minuten kennis met deze boeiende, scrollende en swipende generatie. Vergeet window dressing en green washing: GenZ laat zich niet bedotten maar gaat doelbewust te werk. Duik in de wereld van GenZ en laat je inspireren door de creativiteit van deze screenagers. Extra optie: een workshop waarbij we in teams gaan brainstormen over GenZ.

TRENDRAPPORT

GenZ en jouw organisatie, wordt dat een match made in heaven of is er werk aan de winkel? Waar liggen de kansen en misschien wel bedreigingen? Met welke specifieke ontwikkelingen moet je rekening gaan houden, nu GenZ komt aanstormen? Met een trendonderzoek krijg je grip op de toekomst. Verhelderend, inspirerend en wellicht zeer verrassend.

MEER WETEN?

Ik ga graag voor je aan de slag! Bel of mail mij via 06-53862036 of info@zintrendstudio.nl.

Creatief
Nieuwsgierig
Inspirerend